Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο storyline για το Cadence of Hyrule

*
Η developer Brace Yourself Games ανακοίνωσε τη κυκλοφορία ενός νέου κεφαλαίου για το rhythm-action Zelda spin-off Cadence of Hyrule. Αυτό συνοδεύεται από το Dungeons mode και οι κάτοχοι του παιχνιδιού λογικά θα πρέπει να έχουν ήδη λάβει αυτόματα το σχετικό update.

Με το update προστίθεται ως playable χαρακτήρας ο Octavo και εσείς θα βιώσετε στην κονσόλα σας το Octavo's Ode storyline. Ο Octavo μπορεί να επιτίθεται στους αντιπάλους του με το Golden Lute και η Nintendo υποστηρίζει οτι οι παίκτες θα ανακαλύψουν ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις, δηλαδή να γίνει ο κυρίαρχος της Hyrule.


Όσο για το Dungeon mode, εκεί θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μερικούς από τους πιο δύσκολους εχθρούς του παιχνιδιού. Πάντως για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε από τα δυο κομμάτια του update, θα πρέπει πρώτα να έχετε ολοκληρώσει το παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*